enqueteEr is de laatste jaren veel te doen rond ons dorp Zegge; de aanleg van de zuidelijke rondweg om Oudenbosch, ontwikkelingen rond Breda International Airport. De jongste ontwikkelingen liggen in de uitbreiding van grote distributiecentra in Majoppeveld en Borchwerf. Voor Zegge is deze uitbreiding direct voelbaar door de verkeerstoename over de Onze Lieve Vrouwestraat en de Lage Zegstraat. Allerlei ideeën zijn geopperd om de verkeersstroom door Zegge te beïnvloeden, zoals o.a. een rotonde op het kruispunt «A58 - Onze Lieve Vrouwestraat - Rijksweg-Noord», een landbouwsluis in de Lage Zegstraat en verbreding van de Leemstraat.

Om u als inwoner de kans te geven uw mening te geven over de voorgenomen plannen is een enquête uitgeschreven. We willen graag weten wat u hiervan vindt zodat de uitkomsten kunnen worden gecommuniceerd met gemeente Rucphen en gemeente Roosendaal.

U kunt de enquête bereiken via onderstaande link:


Enquête


Er is ook een papieren versie in de Nieuwenbergh verkrijgbaar. Deze kunnen na invulling in de brievenbus van de dorpsraad worden gestopt. De brievenbus is te vinden bij de ingang van de Nieuwenbergh.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren